top of page
Ara

ERCO Casambi armatürlerini Bluetooth ile kontrol edin

Geçmişte aydınlatma armatürler karmaşık ışık kontrol sistemleri gerektiriyordu.

Günümüzde ise aydınlatma armatürlerinin ayrı ayrı kısılıp yükseltilmesi, sensörleri entegre etme gibi özelliklerin hepsini ERCO’nun Casambi Bluetooth özellikli armatürleri ile uzaktan yönetebilirsiniz. Bunun için Casambi uygulamasına sahip bir akıllı telefon veya tablet yeterlidir.




Enerji Tasarrufu ve Sergileri Korumak İçin Sensörler Kullanın

Gerekmediğinde ışığı kısın ve hatta kapatın. Bu, ışık sensörlü ERCO Casambi hareket dedektörleri tarafından gerçekleştirilen görevdir. Konvansiyonel aydınlatmaya göre ziyaretçi sıklığına göre %20 ve üzeri enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Hareket dedektörleri, aydınlatma süresini gereken minimum süreye indirdiği için, sergilerdeki hassas sergiler uzun vadede korunur.






Casambi Bluetooth kontrolü ile avantajlarınız

Basit Kullanım: Tablet veya telefonlarınızdaki Casambi uygulamasıyla birlikte rahatlıkla ışıkları açıp kısabilirsiniz.

Galeri İşleviyle Kontrol: Bireysel armatürlerin veya armatür gruplarının, bir görüntü aracılığıyla kontrol edilmesini sağlar.

Radyo Standardı: Armatürler, Bluetooth LE kablosuz standardı aracılığıyla akıllı telefonlar veya tabletlerle iletişim kurar.

Güvenli Bulut Teknolojisi: Ağ ayarları kaydedilir ve tüm cihazlarda senkronize edilir. Işığınızı internet üzerinden de kontrol edebilirsiniz.

Sensörleri ve Butonları Entegre etmek: Bluetooth özellikli ERCO hareket dedektörlerini, anahtar ve butonlarını kablolama çabası olmadan kolayca entegre edin.

Sağlam Bir Örgü Ağı: ERCO armatürleri işletim üniteleri ile bir ağ oluşturur. Bu, Casambi Bluetooth'u arızaya karşı güvenli hale getirir.



Kablosuz kontrol sayesinde geleceğe hazır

Casambi Bluetooth ile ERCO, kablosuz kontrole odaklanır. Dali kontrol sistemine göre yaklaşık %40 maliyet tasarrufuna karşılık gelir.




bottom of page